Byggföretag i Södertälje, södra Stockholm


Vi är en väletablerad byggentreprenör som hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar i Stor-Stockholm med allt inom Bygg. Vi utför nybyggnation och renovering av villor, radhus, lägenheter, lokaler, skolor och övriga byggnader. Vår styrka är våra professionella hantverkare, våra goda kundkontakter och vår strävan att alltid lämna efter oss ett gott utfört arbete med hög kvalitet och nöjda kunder.

Våra Tjänster


Totalentreprenör i Nynäshamn


Vi utför både stora och små arbeten åt såväl företag, organisationer som försäkringsbolag, och privatpersoner i Nynäshamn. Med ett gediget kunnande och stor erfarenhet i botten, flexibilitet samt öppenhet för nya uppgifter, är alla våra anställda redo för nya insatser som både totalentreprenör & underleverantör. Vi har även många samarbeten och kan ta in underentreprenörer vid olika arbeten. Bland annat samarbetar vi nära med återvinningscentral i Nynäshamn som sköter alla miljöuppdrag för oss

Nöjda Kunder


Vi fokuserar genomgående på kvalitet och nöjda kunder i allt vi gör och har därför också många återkommande kunder. Tillsammans med kunden utformar vi individuella och kostnadseffektiva lösningar, anpassade till varje kunds behov och önskemål. Vi utför de flesta förekommande byggprojekt som om-, ny- och tillbyggnad och är alltid öppna för nya idéer och utmaningar.

Ta kontakt med våra erfarna projektledare


Om ni vill höra mer om vårt företag eller prata med våra erfarna projektledare om ett projektbesök så lämna ett meddelande på: renoveringar@byggfirma-sodertalje.se eller lämna ert nummer i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *