Renovera krypgrund, förstärka bjälklag & torpargrund i Södertälje, Stockholm


Torpar- och krypgrunder är den del av huset som ligger närmast marken. Där kan det ofta uppstå problem om det inte är fuktsäkrat nog. Vårt erfarna team har expertis inom torpargrunder, krypgrunder och bjälklag. Vi fokuserar på att fuktsäkra våtrum och skapa uteluftsventilerade lösningar för att undvika problem som låga grundmurar och oventilerade luftfickor. Förutom Södertälje jobbar vi på platser som Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Enhörna och Stockholm.

Våra tjänster för torpargrundsrenovering


 • Restaurering av torpargrundens struktur och fasad
 • Isolering för energieffektivitet
 • Anpassning efter historisk arkitektur och moderna behov

Våra experttjänster för bjälklagsförstärkning

 • Grundlig inspektion och analys av befintligt bjälklag
 • Förstärkning med högpresterande material
 • Ökad bärkraft för att möta dagens och morgondagens krav

Färre kostnader med en renovering


Att ignorera problemet och inte genomföra nödvändiga åtgärder kan faktiskt resultera i ännu högre kostnader, särskilt med tanke på att möglet har potential att sprida sig och påverka hälsan över tid. För att illustrera, kan kostnaderna för en mögelsanering stiga till flera hundra tusen kronor. Mögel trivs i miljöer som erbjuder tre grundläggande förutsättningar: fukt, luftfuktighet och organiskt material att växa på. Krypgrunder är ofta rika på just dessa tre komponenter.

Vi tjänar alla typer av fastigheter


Oavsett om du är ett byggföretag, privatperson eller företag, är våra skräddarsydda tjänster inom renovering av krypgrund, förstärkning av bjälklag och torpargrundsrenovering tillgängliga för alla fastighetstyper. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd offert.

Kontakta oss


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *