Takrenovering med solcellspannor

Vi får allt fler uppdrag när det gäller att lägga solpaneler på byggnader och vi utför arbeten på allt från sommarstugor och villor till flerfamiljshus. Ett av vårt senaste projekt tog oss till Igelsta i södra Södertälje där ett charmigt sekelskifteshus skulle få möta framtiden. Vanligast är att lägga solpanelerna på taket för att få maximalt med solenergi, men även på husets fasader i söderläge är det vanligt att montera upp dem. Många drar sig för solpaneler eftersom de anser att de förstör husets utseende men det har kommit många nyheter på den här fronten.

Solcellspannor bibehåller husets karaktär

Tillsammans med en annan byggfirma i Södertälje, vilka vi ofta samarbetar med vid större projekt, lade vi takpannor med solceller. Fördelen med takpannor är att de inte förstör husets karaktär och det är särskilt viktigt på de äldre bostäderna. Precis som med de vanliga solpanelerna så läggs solcellspannor enbart  där solen är extra gynnsam för att hålla nere kostnaderna. Innan takpannorna monteras krävs underhållsarbete på taket och vi kan hjälpa till med hela processen.

Vill du veta mer om solcellspaneler?

Låter det intressant kan du kontakta oss så berättar vi mer. Du kan lämna ett meddelande på: renoveringar@byggfirma-sodertalje.se eller lämna dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss!

Ta kontakt med oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *