Längtar du efter att bygga stall runt Södertälje, Sörmland samt Botkyrka i Stockholm?


Letar du efter en välrenommerad totalentreprenör som kan bygga en stallbyggnad på din tomt? Med oss får du en lokal firma med certifierade hantverkare, som inte bara är behöriga för arbetet utan också erfarna och skickliga. Vi är alltid trogna dina idéer och behov – och måna om att slutresultatet ska bli precis som du önskar!

Fler möjligheter med eget stall


Är du trött på att behöva ha dina hästar på ridhuset? Med ett eget häststall får du fler möjligheter både när det handlar om hur du kan arbeta med dina hästar och hur du kan lägga upp din vardag så att det blir bäst för dig. Du behöver inte längre anpassa dig efter någon annan!

Vi erbjuder totalentreprenad


 • delar av entreprenad eller totalentreprenad – du väljer!
 • ansvar från planering till färdigställt projekt
 • projektledning och samordning av arbetet
 • brett kontaktnät med lojal och noggrann personal, till exempel snickare, altanbyggare, terrassbyggare, elektriker, plattsättare, grävare
 • underleverantörer som kan behövas, som byggentreprenör, inglasningsfirma, trallbyggare, balkongbyggare med mera

ROT-avdraget ger dig 30 % lägre kostnad!


När du väljer att anlita oss för ett arbete i Södertälje, Södermanland, Trosa, Nykvarn, Gnesta, Botkyrka och övriga Stockholm – då kan du använda dig av ROT-avdraget! Då kan arbetskostnaden bli upp till 30 % lägre och du kan göra avdrag på max 50 000 kronor per år!

Kontakta oss


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *