Bygga Soprum & Miljöhus för Avfallshantering i Södertälje, Nynäshamn & Nykvarn, Stockholm


Planerar du att förbättra avfallshanteringen i din fastighet eller vill du kanske ha ett personligt miljörum till ditt större hus? Vår byggfirma i Södertälje är den kompletta lösningen för dig som är i behov av totalentreprenad och vill kunna lämna över hela ansvaret från början till slut, vi utför jobb i Södertälje och i närområden som Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Botkyrka, Tumba, Tullinge och Stockholm. Vi bygger soprum, avfallsutrymmen och miljörum som passar dina behov!

Kostnadsfri offert med fast pris


Till oss kan du alltid vända dig om du vill ha en gratis offert på ditt arbete. Med våra offerter blir det enklare för dig att planera din budget och din dyrbara tid. När du hör av dig till oss får du alltid prata med en utbildad och serviceorienterad hantverkare, som tar fram en skräddarsydd lösning efter dina behov. Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om våra tjänster!

Snabb service och flexibla hantverkare


Vårt mål är att ge den absolut bästa servicen. Därför finns våra hantverkare inte bara här för att hjälpa dig som redan har en klar och tydlig bild över vad du vill ha. Vi fungerar också som ett bollplank för dig som vill diskutera olika lösningar eller bolla tankar och idéer. Vi tar oss an alla fastighetstyper från större bostadshus till hyresfastigheter, radhus och mycket mer.

Kontakta oss


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *